Ясновидката Николета: Газовата криза е направена умишлено от американците
Компенсации за България ще има, но те няма да бъдат чисто финансови, предсказа Божидар Караджов от Варна
Видяна: 279|
  • Най-четени
  • Най-коментирани

Топ предложения


  • 0
    0
Ясновидката Николета, от Червен бряг, която се прочу с предаването на bTV "Ясновидци", заяви в предаването "Тази сутрин" на bTV, че кризата с газа е направена умишлено от американците и не е случайна. "Цял свят да види, че щом Америка е в криза, светът трябва и той да е в криза". На въпроса до колко време приключва икономическата криза Николета отговори: "Ще има, ще се мотае, половин – една година най-малко. Всичко е умишлено направено".

Относно книгата, в която са събрани пророчества на ясновидци, журналистът от в. Стандарт Любомир Старидолски обясни, че това е било един експеримент.  Той съобщи, че на група ясновидци е бил раздаден конспект с въпроси, като първо кръгът е бил от 30 ясновидци, след това са останали само четирима – Николета, Силвана от "Люлин", Божидар Караджов от Варна и Кремена от Кюстендил.

Четиримата ясновидци са успели да предскажат много неща с точност, разказа журналистът, като поясни, че първото вече се е сбъднало – пускането на Коце Маца от затвора. Другото е свързано с войната по пътищата.

"Авария в съседна държава ще наложи временно пускането на единия блок на АЕЦ "Козлодуй", за да няма енергийна криза в региона”, прочете част от пророчествата Любомир Старидолски, като коментира, че според него, тук ключовите думи са "енергийна криза".

До десето – шестнайсето число енергийната криза ще получи развръзка, според визията за бъдещето на определени ясновидци, съобщи журналистът от в. Стандарт.

"Още от днес до няколко часа ще има реално развитие на въпроса с газта за България, тъй като се очаква между Украйна и Русия, които вече са в преговори, които ще доведат до реални резултати, свързани с това да бъде пусната газта, първо за България, след което и за Европа".

Това предсказа в телефонен разговор ясновидецът от Варна Божидар Караджов. Той допълни, че основният въпрос е върху това дали Украйна е отклонявала количества газ, което според него, на сто процента така. Със сигурност от Кремъл ще искат и коригиране на цената за украинската страна, което също ще бъде постигнато.

Компенсации за България ще има, но те няма да бъдат чисто финансови, колкото с коригиране на количествата газ и цената спрямо това, допълни Божидар. Според него, до две години и половина ще има нова такава ситуация между Кремъл и Украйна.
ОЩЕ ПО ТЕМАТА