Поздравления за рождения ден на премиера и във Фейсбук
Организаторите на групата си поставили за цел да влязат в Рекордите на Гинес
Видяна: 23|
Коментари: 0

Топ предложения


  • 0
    0
Поздравления за рождения ден на премиера и във Фейсбук
60868401.jpg
Министри и депутати поздравиха премиера Бойко Борисов за рождения му ден в сградата на Министерския съвет. Около 300 души се обединиха в социалната мрежа Фейсбук, за да поздравят министър-председателя.

Под девиза: "Да направим най-масовата честитка по случай рождения ден на премиера Бойко Борисов - 13 юни" организаторите на групата са си поставили за цел да влязат в Рекордите на Гинес с най-голямата интернет честитка.

Silviq Hristova: "Желая ти желязно здраве, приятели верни до гроб
море от любов и бряг, на който винаги да те чака някой!!!!!!!"
Miropa Kyoseva-ІІІ "Наздраве и Берекет Генерале!I LOVE YOU!"
„ЧРД Бойко Борисов. Хайде заедно да изберем 6 числа и да пуснем тото фиш за премиера Бойко Борисов. Ако спечели този фиш, а той няма как да не спечели парите да се изпратят директно в бюджета. Предлагайте числа."

Не липсваха обаче и критични поздрави за празника. Елица Иванова пише:

"ЧРД на г-н Борисов, не мисля че ще прочете това, но искам да споделя, че гласувах от толкова години насам и то за НЕГО - като личност! Господин Борисов, евала за полицейските акции, но къде остана социалната Ви политика?! Получи се като при предишните правителства - едни ГОЛИ обещания и ЕДНАТА ГОЛА НАДЕЖДА - умря..."

Междувременно по случай рождения ден на премиера Бойко Борисов, депутатите от ГЕРБ решиха да дарят 30 000 лева за реставрация на клетката на царете на саваната- лъвовете. Влюбената двойка - Славчо и Стефка ще имат нов дом, заради премиерския рожден ден.

„Ще се пусне един специален дървен мост с амбразури, стъкло блиндирано отпред, откъдето посетителят може да влиза навътре, за да наблюдава от птичи поглед самите животни. Ще се поставят вътре различни скали, ще се създаде уют, който е близък до природната среда, в която живеят лъвовете”, каз д-р Иван Иванов, директор на Зоологическата градина.

Ръководството на зоопарка предвижда реконструкцията и ремонта на клетката да приключи до есента.

Коментари (0)
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре
Вашият коментар: