Иван Гарабитов разкри тайната на здравословното отслабване
Йога е философията на живота – как да се храним, как да възстановяваме, как да живеем, смята той
Видяна: 7008|
  • Най-четени
  • Най-коментирани

Топ предложения


  • 0
    0

Медиите обявиха Иван Гарабитов за треньор по отслабване. С него предаването "Тази сутрин" ни срещна още през миналата година, когато се зашумя около пловдивчанина Здравко Дзанев, който отслабна с над 42 килограма само за 17 дни.

"Идват при нас и започваме една методика комплексно, с упражнения от йогата, със специален сироп, който се казва Магел бау и изчиства токсините в организма, има невероятен ефект, всички от моите пациенти са го пробвали и резултатите са налице. Другото е матрично-ритъмна терапия, матрикс. Това е специален апарат, който възстановява клетките и тъканите в организма и не допуска набръчкване на кожата след драстичното отслабване", обясни Иван Гарабитов.    

"Тук говорим за абсолютни световни рекорди. Имаме стотици хора, които са сваляли до 30-40 килограма, но тях не ги слагаме. Слагаме тези, които са свалили над 50 килограма за по-малко от месец. Когато възстановим обмяната на веществата, организмът има способността сам да се справи и ако хората изпълняват указанията, например, основното, едно от най-важните неща е правилното дишане. Ако по десет минути сутрин и десет минути вечер дишаме правилно, спокойно за един месец се свалят минимум 5-7 килограма, а може и много повече", увери той.    

"Изпитано е от хиляди години, това не сме го измислили ние. В Индия това е практика и хората го преподават, приемат го съвсем нормално, тук го смятат за някакво чудо. Хората не знаят правилно да дишат", смята Васил Тосев.

"Йога е философията на живота – как да се храним, как да възстановяваме, как да се натоварваме, как да живеем. Залата в която могат да ни намерят хората се намира в Пловдив, на "Академик Петър Деников"10. Сиропът не е скъп – една кутия струва 50 лева и някакви стотинки. Десет лъжици от сиропа се разреждат с десет лъжици лимонов сок в литър и половина преварена или минерална вода и червен лют пипер, може и джинджифил. Това е специален сироп, който се произвежда само на едно място в Швейцария. Б него има палмов сироп от пет вида палми и кленов сироп", обясни треньорът по отслабване.

 

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА