Веселин Маринов - 30 години на сцена
Той отпразнува юбилея с голям концерт в НДК
Видяна: 298|
Коментари: 3

Топ предложения


  • 0
    0
Веселин Маринов - 30 години на сцена
60920700.jpg
Веселин Маринов отпразнува 30-годишнината си на сцена с голям юбилеен концерт в НДК. Атмосфера от събитието и каква е публиката на концертите на Веско - репортаж на Антон Хекимян и оператора Мартин Младенов:

"Аз съм в безтегловно състояние - че ще объркам текстове, гласът ми няма да е такъв, какъвто искам. 250 човека са ангажирани - всеки със задача, за да е хубаво. Притеснен съм, но в мига,  в който съм на сцената - това изчезва. Контакт сякаш ми слагат”, сподели той пред камерата на bTV.

Само 15 минути по-рано преди първата песен Веселин Маринов все още изпипва последните детайли около спектакъла. По същото време в коридорите на НДК е като на национален празник. Дамите са в най-новите си дрехи. Прически, грим и много блясък в очите:

- Той е един от певците, които харесвам много, въпреки че казват, че публиката е на моите години. Но младите казват, че също харесват неговите песни.
-  Раздава се изцяло,  докосва нашите сърца.
-  Повече женските
- Познавам го от 15 години - приятели сме. И по поръчение на община Елин Пелин кошница с цветя носим
- Който не е бил на негов концерт, не е усетил емоцията. Истини за живота - докосва

Често в медийното пространство изтичат различни весели закачки около възрастовата граница на публиката на Веселин Маринов, но той казва, че не им обръща внимание.

"Не ги зная, не се занимавам с интернет, нарушава ми характера. Чувал съм вицове – митинги,  без зъби, падащи. Аз им казвам на всичките тези – „Елате на един мой концерт, ще го разсеем,  пък и да видите какви хора идват”, допълни той.

Гледайте прикачения видеофайл, за да видите емоциите на феновете и да чуете какво още споделиха те.
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Коментари (3)
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре
Вашият коментар: